CONTENT MANAGEMENT SYSTEM

- GØR ALLE VIRKSOMHEDENS ANSATTE TIL HJEMMESIDEREDAKTØRER

 

Hos Easyday har vi egenudviklet et CMS i samarbejde med vores kunder. Vores CMS er brugervenligt og intuitivt, hvilket sikrer, at den lille virksomhed med begrænsede ressourcer og indsigt i kode hurtigt og let kan få en professionel og indbydende hjemmeside udviklet.

For den store virksomhed betyder det, at decentrale redaktører uden kodekendskab hurtigt kan få det indhold de producerer offentliggjort.

Systemets umiddelbare logik sikrer også at den vedtagede designlinje holdes stringent og koncistent gennem hele sitet. Herved sikres genkendelighed og jeres virksomheds brandingarbejde understøttes derved at CMS'et.

Systemet leverer med andre ord rammerne til at I kan fokusere på og koncentrere jer om at skabe det indhold og de oplevelser, som jeres kunder og gæster ønsker.

BRUGERVENLIGHEDEN CENTRAL

Ofte er den lille selvstændige erhvervsdrivende eller redaktørerne af store virksomheders websites ikke programmører. Det kan give udfordringer, når dem der skal levere indhold til et website ikke forstår sig på programmering og logikken, der gør at computeren og browseren reagerer på de instruktioner hjemmesideredaktøren giver. 

Hos Easyday har vi forståelse for denne udfordring og derfor har vi i samarbejde med vores kunder udviklet et brugervenligt CMS der gør at de mennesker, der leverer indholdet på hjemmesiden – være det sig den selvstændige erhvervsdrivende, journalisten eller marketingchefen i den store internationale virksomhed - let og intuitivt formår at redigere tekster, indlejre billeder og videoer og generelt er selvhjulpet m.h.t. at offentlliggøre indhold på hjemmesiden. 

PRISER

Priserne for en CMS-løsning hos Easyday varierer alt efter jeres behov til størrelse og omfang af sitet og form af indhold på sitet.

Easyday hjælper gerne med at fastligge køreplan for implementering, udvikling af sitemap samt designudvikling.

Kontakt os på mail: [email protected] eller telefon: 70 777 222 og lad os tage en dialog om jeres behov og ønsker.

FORDELENE VED EASYDAY CMS

 

decentral vedligeholdelse

DECENTRAL
VEDLIGEHOLD

Jeres virksomhed får øgede muligheder decentral vedligeholdelse og de personer der producerer indhold til siden kan umiddelbart ligge det på siden samt redigere i indholdet – hvor som helst, når som helst – uden noget kendskab til HTML og uden erfaring programmeringserfaring. Sider og indhold kan tidsstyres og skjules. Dette sikrer optimal koordination mellem afdelinger og optimerer styring af kampagner og generelt indhold.

klar rollefordeling og optimering af overblik

KLAR ROLLEFORDELING OG OPTIMERING AF OVERBLIK

I kan tildele brugere roller og rettigheder som giver større overblik, og forhindrer at indhold ikke bliver ændret af personer uden tilladelse hertil. Ligeledes sikerer systemet, at samarbejde mellem forskellige brugere faciliteres og optimeres samt at det er muligt at foretage hurtige opdateringer.

Designet holdes konsistent

DESIGNET HOLDES
KONSISTENT 

Virksomhedens designlinje bevares gennem hele sitet og p.g.a. den intuitive og overskuelige menustruktur kan de respektive webredaktører let udgive materiale decentralt med samme gennemgående designsnit. Dermed sikrer I, at konsistens i design bevares på hele websitet.

Databasen lagrer jeres indhold

DATABASEN LAGRER JERES INDHOLD

Central lagring af indhold betyder at indhold kan genbruges mange steder på samme website, samt formatteres til andre enheder, f.eks. mobiltelefoner/WAP, iPod, PDA og andre digitale fremvisere.

Dynamisk indhold

DYNAMISK
INDHOLD

Tillægsmoduler som f.eks. forum, e-mail, nyhedsbreve, nyheder, afstemninger og login er typiske ekstra moduler. Et godt CMS  giver også mulighed for selv at udvikle ekstra moduler.

Kontinuerlige opdateringer

KONTINUERLIGE
OPDATERINGER

Du behøver ikke at kontakte webdesigner eller udvikler for hver lille ændring – du har fuld kontrol over dit eget website.

Cms'et følger med jeres virksomheds ekspansion

CMS'ET FØLGER MED JERES VIRKSOMHEDS EKSPANSION

Jeres investering i et CMS kan blive en dyr investering hvis I vælger en løsning, der ikke understøtter og faciliterer jeres ekspansion. EasyDay's CMS er skalerbart hvilket betyder, at det formår, at følge med jeres virksomheds vækst.

Modul opbygning

MODUL
OPBYGNING

Systemet indeholder standardmoduler som gør jer i stand til at integrere alle former for indhold på siden, og I har endvidere mulighed for at tilkøbe sprogmoduler, webshopmodul, betalingsgateways og meget mere. Endvidere tilbyder EasyDay også at specialudvikle API'er m.m. Alle disse muligheder betyder, at uanset jeres virksomheds størrelse og vækstambitioner kan CMS'et følge med jeres behov og ønsker.

HVAD ER ET CONTENT MANAGEMENT SYSTEM?

 

Et content management system (CMS) er et program, der giver brugere uden kodeerfaring mulighed for at udgive, redigere og ændre indhold og struktur på en hjemmeside. CMS'ets interface gør altså hjemmesideredaktører mulighed for at give kommandoer til computeren i form af tekst og billeder m.m. som derefter omdannes til kode via CMS'et.

Ligeledes gør CMS'et systemets brugere i stand til at dele indhold i form af dokumenter, filer og billeder på tværs af fysiske lokationer. Slutteligt anvendes CMS'er ofte også til opbevaring samt single sourcing af virksomheders dokumenter – såsom manualer og guidelines. Et CMS er altså en vigtig base for alle virksomhedens dokumenter og essentiel i relatione til at gøre redaktøre i stand til at samle alle virksomhedens onlineaktiviteter i relation til blogging, artikelskrivning, nyheder, produktbeskrivelser samt at katelogisere og indeksere indholdet af virksomhedens hjemmeside.

CMS'er omfatter en række features der tilsikrer optimale arbejdsgange på tværs af organisatoriske skel – herunder muligheder for rolle og rettighedsfordeling samt skabeloner som sikrer konsistens i udtryk og form.

En yderligere væsenlig attribut ved et CMS er at det er tilgængeligt som webapplikation der kan tilgås via internetbrowsere (eksempelvis Internet Explorer, Mozilla, Google Chrome og Firefox). Dette medfører dels at brugeren ikke har behov for at have adgang til præinstallerede specielle designprogrammer for at kunne gøre nyt indhold tilgængeligt og ydermere betyder det, at hjemmesideredaktører kan tilgå og redigere indholdet overalt i verden via en almindelig webbrowser.