Test dit website

Se hvordan dit website performer

Bestil din high performance test

Udfyld formularen nedenfor og få indsigt i, hvordan dit website performer på en skala fra 0 til 100 på 4 parametre: Performance, Accessibility, Best Practices og SEO.

Dit Performance score er særligt interessant, da det har en afgørende betydning for din rangering i Google, din konverteringsgrad – og dit salg.

Bestil en test og få tilsendt en minirapport med resultatet.

Ved bestilling af testen giver du samtidig samtykke til at Easyday må kontakte dig.


Testen tager udgangspunkt i Google Lighthouse.

Bestil din high performance test

Vision

 

Vi vil være Danmarks bedste udviklingshus og leverandør af brugervenlige SaaS-løsninger.

Vi vil i vores løsninger drage nytte af naturlige synergieffekter på tværs af produkt- og kundeporteføljer.

Vi sikrer og efterstræber synergien gennem omfattende branchekendskab i de sektorer, vores kunder repræsenterer samt gennem et ekstremt indgående kendskab til og passion for IT-arkitektur.

Mission

 

Vi er en danskejet IT-virksomhed, der sætter kunden først i alle vores løsninger. Vi leverer pålidelige, effektive, stabile og brugervenlige SaaS-løsninger (Software-as-a-Service), der adresserer vores kunders behov og hjælper til med at gøre deres hverdag lettere samt gør dem i stand til at fokusere på deres kerneforretning.

Vort forretningskoncept hviler på en base af engagement i vores kunders udfordringer og vores ansattes trivsel - to elementer der tilsammen udgør en dynamisk og velfungerende virksomhed.